Scope 10 keuring bedrijven

Als je op zoek bent naar SCIOS Scope 10 keuring bedrijven om een grondige elektrische inspectie uit te laten voeren, dan ben je bij E-keuring aan het juiste adres. Met onze gebruiksvriendelijke prijscalculator en offerte vergelijker wordt het aanvragen van offertes gemakkelijker dan ooit. Volg simpelweg onze drie stappen: bereken je prijs, vraag een offerte aan, en ontvang een op maat gemaakte offerte van onze betrouwbare inspectiepartner. Bespaar tijd en moeite en wees verzekerd van de beste prijs voor jouw specifieke inspectiebehoeften.

Vanaf €427,50

Scope 10 gecertificeerde bedrijven

Een bedrijf mag de titel SCIOS-gecertificeerd dragen enkel wanneer het beschikt over een SCIOS Certificaat, uitgereikt door een geaccrediteerde Certificatie-instelling (CI). Deze bedrijven zijn de enige die bevoegd zijn om SCIOS-inspecties uit te voeren. Er zijn echter uitzonderingen waarbij bedrijven die in het proces van certificatie zijn, ook inspecties mogen uitvoeren. Dit is toegestaan zolang ze actief betrokken zijn bij een certificatietraject en een geldige certificatieovereenkomst met een CI hebben. Bovendien moeten de inspecteurs voldoen aan de gestelde vakbekwaamheidseisen. Let wel, deze certificatieovereenkomst heeft een beperkte geldigheidsduur.

Individuen kunnen op zichzelf geen SCIOS-certificatie bezitten. Het bezit van een SCIOS-diploma of deelnamecertificaat van een cursus staat niet gelijk aan een SCIOS-certificaat.

Voor welke sectoren en bedrijven is een Scope 10 keuring nodig?

Een Scope 10 keuring is belangrijk voor allerlei bedrijven en sectoren waar elektrische veiligheid essentieel is. Denk hierbij aan de productie-industrie, de bouwsector, horecagelegenheden, maar ook scholen en ziekenhuizen. Storingen in elektrische installaties kunnen in deze omgevingen niet alleen voor financiële schade zorgen, maar ook serieuze veiligheidsrisico’s opleveren. Door regelmatig een Scope 10 keuring uit te laten voeren, zorg je ervoor dat de elektrische systemen betrouwbaar en veilig blijven.

E-keuring voorziet ook in Scope 8 en Scope 12 keuringen (zonnepanelen installaties).

scios scope 10 keuring voor bedrijven
kosten scope 10

Profiteer van scherpe prijzen bij Scope 10 keuringen voor bedrijven

De kosten van een Scope 10 keuring voor bedrijven hangen af van verschillende factoren zoals de branche, de omvang van het gebouw (uitgedrukt in vierkante meters) en het aantal verdeelkasten. Bij E-keuring bieden we bedrijven echter aanzienlijke voordelen die de kosten kunnen drukken. Zo kunnen bedrijven profiteren van collectieve inkoopvoordelen, wat de prijs per keuring verlaagt. Daarnaast zorgen we voor een snelle uitvoering van de inspecties en bieden we aantrekkelijke combinatiekortingen wanneer je kiest voor zowel een Scope 8 als een Scope 10 keuring. Dit maakt E-keuring een kosteneffectieve keuze voor je Scope 10 keuring behoeften. Lees hier alles over de kosten van Scope 10Scope 12 inspectie kosten en Scope 8 kosten