SCIOS Scope 8 keuring

SCIOS Scope 8, een component van de NEN 3140, dient om de vaste elektrische installaties te keuren op hun veilige gebruik en het voorkomen van mogelijke gevaren. Als werkgever ben je op grond van de Arbowet verplicht om een veilige werkomgeving te waarborgen. De SCIOS Scope 8 inspectie draagt bij aan het vervullen van deze verplichting.

*Uitvoering op korte termijn en 5% korting op alle keuringen.

Vanaf €500,-

Binnen 24 uur een offerte

Bij E-keuring.nl begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om binnen 24 uur een offerte te leveren, zodat je snel verder kunt met je projectplanning.

prijzen e-keuring

Zeer scherpe prijzen

We geloven in eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. Onze tarieven zijn concurrerend, waardoor je kunt profiteren van hoogwaardige diensten tegen betaalbare prijzen.

Voor alle bedrijven

Bij E-keuring.nl zijn we er trots op dat we elektrotechnische inspecties aanbieden voor bedrijven van elke omvang en in elke sector. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, we zijn er om je te helpen.

Voldoet aan de eisen van SCIOS

Onze inspecties voldoen aan de strenge normen en eisen van SCIOS. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.

Waarom een Scope 8 keuring?

Een SCIOS Scope 8 inspectie is essentieel omdat het de risico’s van elektrische installaties in kaart brengt, met name het gevaar van aanraking. Het zorgt voor naleving van de Arbowet, die regelmatige veiligheidscontroles op de werkplek vereist.
themografie
scope 10 keuring

Wat controleert de inspecteur allemaal?

Tijdens de elektrakeuring voert de inspecteur verschillende tests uit, waaronder:

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Prijscalculator Scope 8
Totaal
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten of het offerte-aanvraagproces? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder voor snelle antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen.

Ja, je bent verplicht een Scope 8 keuring uit te voeren volgens de Nederlandse Arbowet. Deze inspectie is bedoeld om de elektrische veiligheid van installaties te waarborgen en te voorkomen dat medewerkers gevaar lopen bij het werken met elektrische apparatuur.

De frequentie van Scope 8 keuringen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type elektrische installatie, de omgeving en het gebruik ervan. Over het algemeen wordt aanbevolen om Scope 8 keuringen regelmatig uit te voeren, zoals jaarlijks, om de veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke vereisten.

Wil je ervoor zorgen dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en normen op het gebied van elektrische inspecties? Bij e-keuring.nl maken we dit proces moeiteloos voor jou. Met onze prijscalculator kun je binnen één minuut de kosten berekenen voor een Scope 8, Scope 10 of Scope 12 keuring. En het beste is dat de berekende prijs bijna altijd overeenkomt met de daadwerkelijke offerteprijs. Vervolgens kun je eenvoudig gratis offertes aanvragen van gecertificeerde inspectiebedrijven en hun aanbiedingen vergelijken. 

Bespaar tijd, geld en zorg ervoor dat jouw bedrijf aan de hoogste normen voldoet. Neem vandaag nog de controle over de veiligheid van jouw elektrische installaties en vraag jouw offerte aan via e-keuring.nl!

Offerte aanvragen binnen 1 minuut

Bij E-keuring is transparantie de sleutel tot vertrouwen. Vraag vandaag nog een offerte aan via onze prijscalculator en ontdek dat de prijs die je ziet vrijwel altijd overeenkomt met de uiteindelijke offerteprijs. Waarom wachten op onaangename verrassingen? Kies voor duidelijkheid en zekerheid bij E-keuring.nl.